П’ятниця , 26.04.2024

Телеканал «1+1» оголошує відкритий кастинг на другий сезон проекту «Модель XL»

Телеканал «1+1» працює над другим сезоном революційного проекту «Модель XL», який заклав основи модельного бізнесу плюс-сайз в Україні, та оголошує відкритий кастинг для майбутніх учасниць.

Дівчата з пишними формами, які не встигли взяти участь у першому сезоні, отримають другий шанс стати справжніми фешн-зірками. Відкритий кастинг відбудеться 19 травня у 12-му павільйоні ВДНГ (Київ, пр-т Глушкова 1). Реєстрація триватиме з 10.00 до 16.00.

Нагадаємо, також триває прийом он-лайн-анкет на сайті телеканалу.

Взяти участь у кастингу можуть дівчата з пишними формами віком від 18 до 32 років, які прагнуть зруйнувати застарілі стандарти краси та довести, що природні форми – це не тільки здоров’я, але привабливість та сексуальність.

Нагадаємо, переможницею першого сезону реаліті «Модель XL» стала молода мама з Івано-Франківська Марія Павлюк, яка прикрасила обкладинку журналу «Cosmopolitan» та стала обличчям колекції Андре Тана «A.Tan+», розпочавши свою модельну кар’єру.

Інші учасниці проекту почали отримувати численні запрошення на рекламні зйомки та модельні покази ще під час участі у проекті. У кастингу першого сезону проекту взяли близько 2000 жінок з пишними формами з різних куточків України та навіть інших країн.

Другий сезон революційного реаліті «Модель XL» дивіться на «1+1» вже у новому телесезоні.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби 1+1, +38 044 490 0101; www.1plus1.ua