Субота , 20.04.2024

У Тернополі на “Алясці” буде нове футбольне поле

У Тернополі на місці старого поля для футболу облаштують сучасне зі штучним покриттям. Зокрема, йдеться про стадіон, що на мікрорайоні «Аляска».

Необхідність облаштування там нового футбольного поля пояснюється тим, що на території шкіл №28 та №29 є лише старий стадіон та майданчик, який давно потребує «реанімації».

— Даний проект є вкрай важливим, в першу чергу, для розвитку спортивної інфраструктури у місті, — пояснюють у Тернопільській міськраді. — Тут проживає та навчається багато дітей, яких потрібно підтримати, дати їм змогу бігати у футбол, займатись спортом та насолоджуватись дитинством.

Відтак, роботи з облаштування на стадіоні нового футбольного поля вже розпочались та будуть завершені найближчим часом. Тим часом на цю подію вже неабияк чекають малі спортсмени.

— Весна-літо — найкраща пора для футболу. Ми з друзями постійно граємо тут, бо більше ніде. Навіть не віриться, що тут буде штучне футбольне поле. Це гарна новина, ми дуже чекаємо, коли вже зможемо поганяти м’яча на цьому стадіоні, — каже 8-класник ЗОШ №29 Андрій Ярчук