П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі на концерті Олега Винника вчора був аншлаг (ВІДЕО)

Понад 4000 глядачів відвідали вчора концерт Олега Винника, який відбувся на Тернопільському міському стадіоні.

Усі сектори за північними воротами були заповнені вщерть, а також у фан-зоні під час концерту було тісно, неначе у тернопільській маршрутці в годину-пік. І це при тому, що вартість квитків становила від 300 до 600 гривень.

На початку концерту Олег Винник попросив усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблого на сході підполковника СБУ Руслана Муляра, похорон якого вчора відбувся у Тернополі.

Також співак повідомив і про своє особисте горе – смерть матері, яка відійшла у вічність за день до тернопільського концерту.

– Я знаю, що за цей концерт мене будуть критикувати. Мати потрапила у лікарню. Пару днів назад сказала мені: не переживай, мені вже краще, але мої дні підходять. А ще побажала, щоб я завжди був здоровий, щасливий і ніколи не відміняв жодного концерту у своєму житті. Тому сьогодні всі пісні я буду співати для своєї матері, – пояснив Олег Винник.

Під час концертної програми “Ти в курсі” співак представив тернопільським глядачам свої найпопулярніші хіти, а також було і кілька прем’єрних пісень.

Після завершення концерту глядачі двічі викликали співака “на біс”. Відтак, загалом концерт тривав у Тернополі понад дві години.

Автор відео: Таня Antoshchuk