Субота , 20.04.2024

Генеральний Дід Мороз Тернополя відсвяткував 80-річчя (ФОТО)

Тернопільський актор Михайло Безпалько відзначив 80-річчя. З нагоди цієї дати у драматичному театрі ім. Тараса Шевченка відбулись урочистості. 

Міський голова привітав театрального діяча та вручив відзнаку за неоціненний вклад у розвиток театру, культури Тернополя та України.

«Щиро пишаюся знайомством з Людиною з великої букви. Ви зіграли понад 500 ролей у Тернопільському академічному обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка, але серед них є одна, яку залюбки граєте щороку, ось уже 60 літ поспіль, об’їздивши з нею різні куточки України. Зрештою, це не просто роль, це – образ, своєрідний новорічно-казковий бренд, – відзначив Сергій Надал. – Адже ім’я Михайла Безпалька занесене у Національний реєстр рекордів України за найбільшу кількість зіграних ролей в образі Діда Мороза. Ваша творчість вже стала синонімом «тернопільського мистецтва».

Очільник Тернополя побажав Михайлу Антоновичу  міцного здоров’я і творчого натхнення у виконанні важливої місії – нести у світ мистецтво та культуру, прославляти рідну Україну та Тернопілля.