Субота , 20.04.2024

У соцмережах відреагували на урочисте відкриття Порошенком дорожнього знаку

22 червня президент Петро Порошенко відкрив частину відремонтованої траси державного значення “Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь”.

Поки відремонтували першу її ділянку, протяжністю 23,74 км із загальної довжини в 650 км.

У соцмережах викликало подив те, що глава держави замість перерізання стрічки зняв зі знака “Н-08” синє накриття, – пише NEWSONE.

Користувачі висловили свою думку з приводу ситуації.

“До кінця поточної виборчої кампанії президент відкриє в країні все дорожні знаки, всі дороги, всі мости, дитячі садки, школи, лікарні, кладовища, ворота, хвіртки шлагбауми, і собачі будки … Відкриє закон Ома, ряди Фур’є, вирішить теорему Ферма , і мимохідь запалить всі зірки, які повинні були відкрити до кінця поточного сторіччя. Ось такий він, наш президент “, – пише волонтер Юрій Касьянов.

“Невимовна радість і гордість переповнюють душу, на очі навертаються сльози щастя! Відремонтовано аж … майже 24 кілометри дороги на трасі Дніпро – Запоріжжя. Це небачена перемога, якою повинна пишатися кожен українець! Кожен, без винятку! Вдячні жителі довколишніх сіл зносять під дорожній знак Н-08 квіти і вінки, запалюють і ставлять біля знака свічки. Петро Олексійович! Який же ви молодець! “, – зазначає журналіст Ростислав Демчук.

“Коли я написав, що Петро Олексійович, в світлі відкриття їм всього чого тільки можна – незабаром відкриє мені пиво. Судячи з усього – до цього йде”, – передбачає жуурналіст Назар Приходько.

Засновник відомої в минулому групи “Мертвий півень” Любомир Футорська заступився за президента: “Ранок почався з маси зРаду *** ських посад (і фоток) про те, як Порох опустився до того, що урочисто відкриває знаки на дорозі. Всім, хто це постить, репоста і лайкать, хочу передати палкий привіт і повідомляю: Порох відкривав це не знак. Він відкривав дорогу Н-08 Дніпро-Запоріжжя (дуже важливу). Повністю відремонтовану! Взимку її ще не було! ”

“24 км дороги, якщо бути точним”, – уточнює в коментарях Кирило Савченко. “Тепер кожні двадцять км відкривати? А головне: яка участь президента в будівництві дороги? Укравтодор це структура АП або що? Може, АП розпоряджається Дорожнім фондом і надходженнями від митниці?”