П’ятниця , 29.03.2024

У центрі Тернополя мають зняти 16 вивісок

Свіжі новини Тернополя: у центральній частині міста з будівель повинні зняти 16 вивісок та рекламних засобів.

новини Тернополя, рекламні вивіски

Розташовані вони на вулицях Руській, Йосипа Сліпого, Сагайдачного, Чорновола, бульварі Шевченка.

Комісія, яка працювала над впорядкуванням вивісок у центрі Тернополя визнала, що вони не відповідають затвердженим зразкам зовнішніх рекламних засобів, тому підлягають демонтажу. Відповідне рішення «Про усунення порушень у сфері містобудування» прийняли під час чергового засідання виконавчого комітету вчора, 13 червня.

– Враховуючи, що ніхто не отримував погодження на встановлення зазначених у переліку рішення вивісок і вони спотворюють зовнішній вигляд центральної частини міста, комісія прийшла до висновку про необхідність їх демонтажу, – прокоментувала Вікторія Остапчук, заступник міського голови. – Рішенням передбачено, що упродовж 10 днів з дня прийняття рішення підприємці повинні добровільно зняти вивіски та рекламу, якщо вони цього не зроблять, то упродовж 20-ти днів їх демонтують у примусовому порядку.

Також було повідомлено, що зняті примусово рекламні носії зберігатимуть в управлінні ЖКГ. Повернуть їх власникам тільки при умові компенсації виконаних робіт із демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

Читайте також:
Зарплати ТОП-посадовців: хто заробив більше за Порошенка