Четвер , 28.03.2024

У Тернополі на вокзалі чоловік трохи випив горілки і загубив двох дітей

Новини Тернополя: відшукати загублених дітей – із таким проханням звернувся до працівників поліцейської станції, розташованої на залізничному вокзалі, житель одного із сіл району.

дитина, дорога

Чоловік повідомив про зникнення дівчат, 2005 та 2009 років народження.

Поліцейські за допомогою технічного обладнання оперативно встановили  місце знаходження неповнолітніх і з’ясували, що ніхто їх не викрадав.

Заявник разом з доньками зібрався провідати дружину, яка знаходилася на відпочинку. Поки не було потяга, родина вирішила поїсти в одному з місцевих закладів громадського харчування.

Тато взяв собі і алкоголь. За деякий час чоловік вп’янів та заснув. Дівчата не змогли розбудити батька, і тому забрали його мобільний телефон, сіли на автобус та повернулися додому у село.

Батько прокинувся близько опівночі. Дітей поруч не було, тому він звернувся по допомогу до поліцейських, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Відтепер чоловікові доведеться відповідати перед законом відповідно до статтей 183 та 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – неправдивий виклик спеціальних служб та Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Читайте також:
Погода на Тернопільщині у вихідні: осіннє тепло, місцями – дощі