Субота , 20.04.2024

Львів’янин у Тернополі вкрав два автомобілі – “Мазду” і “Тойоту” (ФОТО)

У Тернополі, за клопотанням прокуратури, суд взяв під варту підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом незаконного заволодіння транспортними засобами, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України.

Встановлено, що 27 червня поточного року, жителем м. Львів у нічний період доби викрадено автомобілі марки «Mazda 6» та «Toyota Highlander», які перебували у дворі житлових будинків у м. Тернополі.

Надалі, на одному з викрадених автомобілів зловмисник, уникаючи переслідування, покинув транспорт на узбіччі дороги поблизу м. Перемишляни Львівської області та переховувався від слідства.

Підозрюваного затримано у м. Мукачево Закарпатської області та вже наступного дня 26 липня 2018 року судом за клопотанням прокурора йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави 200 тис.гривень.
Розслідування триває.