П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі агресивні люди напали на мотоцикліста

“Друзі, поясніть мені, що робиться з жителями багатоповерхівок. Чого всі такі агресивні???? Про це на своїй сторінці у мережі “Facebook” написала Natalya Ozimchuk.

“Я припаркувалась на Східному в дворі, буквально, на 5 хвилин, забрати вазони в знайомої, так тут же водій Ланоса налетів, що це його місце…Пардон, я ж не можу забрати свою машину на 5 поверх)))В неділю, серед білого дня, мій чоловік поїхав через двір сусідній, бо там, де живуть батьки ремонтували дорогу. Був на мотоциклі, так на нього йшли два мужика (один з німецькою вівчаркою), наказали йому розвертатись і їхати звідти ( а це єдиний проїзд).

Один з них почав ламати пластмасу накрильника в мотоцикла, Юра попередив… Бачить, що той провокує і не припиняє ламати-дав йому в морду. Той, що з собакою, втік швиденько. З кущів вилетіли ще четверо…На одного п’ятеро, без якоїсь причини. Добре, що рукавиці і шолом захистили, він розкидав всіх від себе і поїхав далі…Звичайно, розбив комусь носа, зламав окуляри…Народ, це що?! Це як називається?? Ліхіє 90-тиє???Перекрили всі двори блоками, ланцюгами, не дай Боже щось, добратися МЧС неможливо…От “нечего деланья”страждаєте? Хочете мати приватну територію-купіть собі будинок, врешті-решт…На кожному обличчі злоба і ненависть…Змінюй себе , а не весь світ…” – написала жінка.

One comment

  1. Та всім пох