Субота , 20.04.2024

Як працює грязьова мотопомпа? Корисна інформація для фермерів

Грязьова мотопомпа, купити яку для роботи із забрудненою водою пропонує магазин МастерПро, відноситься до вельми затребуваного класу обладнання як серед дачників, так і серед великих промислових і сільськогосподарських підприємств.

Купити грязьову мотопомпу в інтернет магазині

У порівнянні зі звичайними агрегатами така мотопомпа для саду має ряд істотних переваг. Серед них:

  • підвищена автономність;
  • збільшена потужність;
  • підвищений моторесурс;
  • надійність;
  • можливість перекачування сильно забруднених рідин.

На офіційному сайті master-pro.net.ua представлені як бензинові, так і дизельні агрегати, які мають схожу конструкцію і принцип роботи. Основними частинами пристрою є насос і двигун, укладені в міцний і зносостійкий корпус.

Для роботи з брудною рідиною необхідно гарантувати, що всі частини мотопомпи витримають критичний тиск і навантаження. Саме тому, всі основні компоненти виконані з матеріалів підвищеної міцності.

Як працює мотопомпа дизельна і бензинова

Під час роботи крильчатка всередині корпусу створюють відцентрову силу, завдяки якій відбувається засмоктування забрудненої води всередину насоса. Далі по системі вона потрапляє на вихідний патрубок і виводиться назовні через шланг.

Функціонування здійснюється за рахунок створення вакууму і розрядження, тому дуже високі вимоги до якості прокладок і місць з’єднань.Стандартна помпа обладнана вхідними та вихідними патрубками, до яких приєднуються шланги за допомогою хомутів.

Від того, наскільки потужним є агрегат, залежать його експлуатаційні характеристики (зокрема – висота підйому води і продуктивність).

Купити мотопомпу в Україні – вигода від МастерПро

Як вибрати мотопомпу в Україні

Сфера використання подібних агрегатів досить обширна. Грязьові мотопомпи використовуються для ліквідації наслідків паводків і повеней, для забезпечення поливу полів з не надто чистих джерел, для роботи з агресивними рідинами, для будівельних потреб.

При виборі пристрою такого типу необхідно ознайомитися з його паспортними даними: важливо знати максимальний рівень забруднень і діаметр частинок, з якими працює помпа.

Мотопомпа – необхідне обладнання для саду, городу та побутових потреб, яке повинно бути у кожного фермера або власника приватного будинку.