Субота , 20.04.2024

На Тернопільщині побили таксиста і забрали його автомобіль

Кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 ККУ слідчі Гусятинського відділення поліції розпочали щодо 29-річного тернополянина. Зловмисник побив водія і викрав його автомобіль.

Близько опівночі до чергової частини Гусятинського відділення поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автотранспортом. Телефонував тернополянин, який втратив автомобіль марки «Ауді».
Правоохоронці з’ясували, водій автівки таксував у Тернополі. Близько десятої години вечора до нього підійшов пасажир і попросив довести до райцентру  Заліщики. Дорогою клієнт вів себе агресивно, а поблизу Копичинець накинувся на водія і став душити. Власнику транспортного засобу вдалося вирватися і вистрибнути  з автомобіля. Тоді зловмисник скористався моментом – пересів на водійське сидіння і натиснув на педаль газу.
Автівку поліцейські знайшли перекинутою за кілометр від місця викрадення. Ще за декілька десятків метрів розшукали й зловмисника.
Нині лиходій затриманий в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.
Триває досудове розслідування.