Вівторок , 16.04.2024

Гламурна тернополянка, яка п’яною посилала патрульних в інтимні місця, отримала 10000 гривень штрафу

10200 гривень штрафу отримала тернополянка Наталія Зоткіна за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Сьогодні, 31 серпня, у Тернопільському міськрайонному суді відбулося слухання справи щодо “світської дами” Наталії Зоткіної.

Нагадаємо, жінка “прославилася” нещодавно – 6 серпня у Тернополі на вулиці Замковій вона, будучи в стані алкогольного сп’яніння, скоїла дорожньо-транспортну пригоду, знісши кілька метрів огорожі.

На щастя, ніхто не травмувався, але одним тільки знесенням огорожі не обійшлося.

Молода жінка відмовилася від проходження тесту на алкоголь і при цьому ще й нецензурно і неодноразово послала патрульних дуже далеко.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав Наталію Зоткіну винною у кермуванні транспортним засобом у нетверезому стані та призначив їй покарання у вигляді штрафу розміром 10200 гривень. Окрім цього порушницю позбавлено права керувати автомобілем терміном на 1 рік.

One comment

  1. Звичайно, Наталія Зоткіна висловлювалася нецензурною лайкою, чим вчинила дрібне хуліганство. Крім цього, у її діях є адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП. Однак від проходження медосвідування на стан алкогольного сп’яніння вона не “відмовлялася”, вона лише сказала патрульному, куди йти. Жодного слова на зразок : “я відмовляюся” або “не буду” з її вуст не прозвучало. За таких обставин рішення суду можна оскаржити.