Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині зловмисники вкрали підводу з конем і поїхали красти пиво у магазині

До продавця крамниці, що в селі Витківці Збаразького району, серед ночі прибігли місцеві підлітки і повідомили, що невідомі особи намагаються проникнути до торгового закладу.

Одного із зловмисників селяни затримали, іншому вдалося втекти. Люди викликали поліцейських.

Правоохоронці з’ясували, затриманий селянами зловмисник – 25-річний житель сусіднього села Колодно, до слова, раніше судимий за майнові злочини.

Молодик розповів, що разом з товаришем, до слова, теж раніше судимим, збиралися обікрасти крамницю. Поїхати за халявним пивом та горілкою товариш вирішив на сусідському возі, тому вночі зайшов до чужого хліва, вивів коня, запряг у підводу і вже дорогою підібрав його.

23-річного зловмисника поліцейські ще розшукують. Йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Разом із товаришем розділить лиходій відповідальність і за незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння. Триває досудове розслідування, повідомляють у секторі комунікацій Національної поліції у Тернопільській області.

One comment

  1. Того якого я затримав на другий день бачив в Колодні біля Тоніка