Четвер , 28.03.2024

Потрійна аварія на Тернопільщині: зіткнулись “Тойота”, “Ауді” та “Мерседес”, є потерпілі (ФОТО)

Toyota Carina, Audi100 та Mercedes-Benz зіткнулися в Тернопільському районі. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 жовтня на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Audi, рухаючись в напрямку Козови, готувався з’їжджати з головної дороги, увімкнувши лівий сигнал повороту та пропускаючи зустрічний транспорт.
В цей момент тим самим шляхом їхав Mercedes-Benz. Слідчі припускають, що кермувальник буса не дотримався швидкісного режиму та дистанції, не встиг пригальмувати і врізався в Audi. Легківку викинуло на смугу зустрічного руху, якою їхав автомобіль марки Toyota. Остання вдарила Audi на своїй смузі у правий бік.
В результаті потрійної аварії до лікарні потрапило троє людей. У одного із пасажирів Audi політравма, струс, травма шиї та грудей. У іншої травмованої – закритий перелом правого передпліччя та перелом кісток тазу. Водія Toyota Carina госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою, переломом передпліччя та травмою коліна.
Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1 ККУ. У всіх водіїв відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.