П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянину не вдалося завершити свій злочин

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського відділу поліції жителю обласного центру. Чоловік намагався викрасти дороговартісні товари з одного із будівельних гіпермаркетів.

Як повідомив охоронець крамниці, він помітив підозрілого чоловіка, який дуже нервував. Коли ж незнайомець хотів пройти непоміченим повз касу, його зупинили працівники магазину. Вже при подальшому спілкуванні стало відомо, що «покупець» намагався присвоїти дороговартісні товари за які платити не хотів.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка встановила особу зловмисника. Ним виявився тернополянин 1972 року народження. Підозрюваний у протиправному зізнався.

Поліцейські кваліфікувала дії чоловіка за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.