П’ятниця , 26.04.2024

Де можна поповнити «Карту тернополянина»?

Поповнити «Карту тернополянина» відтепер стало ще простіше та швидше, адже окрім традиційних пунктів продажу та поповнення електронних квитків, тепер це можна зробити через термінали самообслуговування, веб-сайт або мобільний додаток завдяки системі прийому платежів Easy Pay.


Зокрема, для того, щоб поповнити  «Карту тернополянина» через термінали самообслуговування Easy Pay, необхідно обрати у меню розділ «Квитки, подорожі» та вибрати піктограму «Карта Тернополянина». Після цього залишається ввести № картки, бажану суму поповнення та внести кошти.

Мапа терміналів самообслуговування доступна на сайті https://map.easypay.ua:8465. Загалом у Тернополі функціонує 85 таких терміналів.

Окрім терміналів самообслуговування, поповнити «Карту тернополянина» відтепер можна також на  сайті https://easypay.ua/ у розділі «Оплата послуг» або перейшовши за посиланням https://easypay.ua/ua/catalog/tourism/bustickets.

Для поповнення картки необхідно ввести у рядку пошуку слово «тернополянина» або увійти у меню «Туризм»  та обрати «Квитки на автобус». Далі – вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки для поповнення, обрати спосіб оплати та вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.

Окрім того, у городян з’явилася також можливість поповнення персоніфікованої «Карти тернополянина» через смартфони у мобільному додатку EasyPay. Зробити це можна, обравши пункти меню у додатку: Оплата – Туризм – Квитки на автобус – Карта тернополянина. Далі- вибрати піктограму «Карта Тернополянина», ввести № картки,  бажану суму поповнення, та  обравши спосіб оплати, вказати реквізити банківської картки, з якої здійснюється оплата.

Увага! При поповненні «Карти тернополянина» через термінал самообслуговування, веб-сайт та мобільний додаток, кошти на карту зараховуються протягом 24 годин. Уже наступного дня після поповнення (якщо поповнення здійснено до 19.00) можна користуватись картою для оплати у ручних валідаторах кондуктора/водія. У стаціонарних валідаторах, що розміщені у тролейбусах/автобусах оплату можна здійснювати через 30 хв. після поповнення. При спробі оплати валідатор у транспорті видасть чек про поповнення картки та квиток про успішну реєстрацію.

Повторно поповнити карту можна після активування віддаленого поповнення в одному із валідаторів у транспорті та здійснення оплати проїзду. При спробуі поповнити карту двічі підряд без активації віддаленого поповнення,  з’явиться повідомлення про помилку

Нагадаємо, з 1 листопада у Тернополі розпочали діяти нові тарифи на проїзд у міському громадському транспорті. При оплаті персоніфікованою «Картою тернополянина» вартість проїзду є найнижчою та становить 5 гривень у тролейбусі та 6 гривень у маршрутці. При наявності картки для учнів тариф становить 2,5 грн. у тролейбусах та 3 грн. – у автобусах та маршрутках, а для студентів – 2,5 грн. у тролейбусах та 3 грн. в автобусах, які курсують у звичайному режимі руху.