Середа , 24.04.2024

На Тернопільщині недбало ремонтують дороги: видувають калюжі і закатують асфальт (ФОТО)

Лілія Медвєдєва Чорна була неприємно здивована тим, як недобросовісно в Золотому Потоці ремонтники виконували підготовчі роботи на відрізку дороги Бучач-Возилів.


Як повідомила у соцмережі «Фейсбук» пані Лілія , коли вона підійшла до горе робітників спитати, яка фірма відповідає за ремонт цієї дороги, деякі ремонтники не могли їй сказати це.

«Походивши від одних до других, до третіх людей, отримала наступну інформацію : БМ-БУД з Тернополя робить ПІДГОТОВЧІ??? роботи на відрізку біля музичної школи: довжина 600м, ширина – 5. Асфальт буде пізніше – за сприятливих погодних умов. Сьогоднішня погода на те, що вони закатують, і якість дороги не вплине жодним чином. Вони ж просто засипають ями і рівняють дорогу! Узбіччя пізніше підсилять щебенем. Планували спочатку робити дорогу 500м на 6м, але ширина дороги не дозволяє», — повідомила Лілія Медвєдєва Чорна.

Жінка обурена, чому в нашому краї настільки неякісно оновлюють дороги – засипають матеріали в калюжі, болото. За словами дописувачки, кошти, які люди сплачують в якості податків, нівелюють на неякісні ремонти доріг. Як приклад, мешканка краю згадує про випадок, як ремонтували дорогу до села Костільники.

Окремий пост можна присвятити шляху до Костільників, бо вже чотири дні дорога в Буковині – скло. Не тільки немає кому підсипати, але й немає чим. Тільки сьогодні декілька водіїв трішки підсипали частину дороги і то, мабуть, власним піском, бо на узбіччі від нього – жодного сліду, — наголошує жінка.

Джерело: “Тернополяни”.