Вівторок , 23.04.2024

Про сучасні алюмінієві двері Wisniowski DECO у Львові розповідають співробітники wisniowski-vorota-kiev.com.ua

Напевно ви вже чули, що на всесвітньо відомому польському заводі виготовляють високоякісну продукцію, яка не має аналогів в Україні.

Серед широкого асортименту товарів, призначених для промислового та побутового сектора, особливо виділяються вхідні двері Wisniowski DECO. Вони мають міцну конструкцію та відмінні показники теплозбереження, а також відрізняються стильним виглядом.

Алюмінієві системи підкорюють архітекторів, дизайнерів та власників будівель своїми довершеними параметрами. Якими саме? Про це зараз розкажуть спеціалісти «ЗАВОД WISNIOWSKI».

Зовнішні двері з Польщі: основні характеристики

Колекція вхідних систем DECO представлена в трьох варіаціях: LIGHT, BASIC і PLUS. Всі моделі виготовлені зі стійкого до деформації алюмінію, а також оснащені вставною панеллю. В залежності від варіанту виконання, стулка конструкції, яка збирається з профілів трикамерного типу, може мати різну товщину.

Це дає можливість знайти оптимальне рішення для житлового об’єкта, враховуючи його індивідуальні особливості. Також до переваг даних вхідних дверей на вулицю відноситься технологія терморозриву.

Саме завдяки їй в холодну пору року конструкція не промерзає, а на її поверхні не утворюється конденсат. Максимальний розмір виробу може доходити до 1,25х2,2 м.

Alyuminiyevi dveri Wisniowski DECO u Lʹvovi

Тепер розглянемо базову комплектацію. До неї входять:

  • дверні ручки двостороннього типу Tokyo (на вибір пропонується 3 варіанти колірного оформлення);
  • автоматичний триточковий замок;
  • декоративні вставки з нержавіючої сталі;
  • поріг з терморозривом;
  • скління з двокамерних склопакетів;
  • спеціальні накладні петлі;
  • протизламний циліндр і 5 ключів у комплекті.

В якості додаткового оснащення пропонуються нестандартні види ручок, протизнімні штирі та системи інтелектуального контролю доступу.

Вхідні двері Wisniowski DECO – особливості виробів

Конструкція LIGHT має глибину установки 60 мм. Вона оснащена вбудованою панеллю та декоративною скляною вставкою, товщина якої складає 35 мм. Показник U для скління дорівнює 0,1 Вт/м²∙К. Коефіцієнт теплоізоляції Ud при найбільшому розмірі конструкції становить від 2,0 Вт/ м²∙К.

Монтажна глибина моделі BASIC досягає 70 мм. Стулка та декоративне скління з показником U = 0,6 Вт /м²∙К мають однакову товщину, що дорівнює 45 мм. Рівень теплоізоляції конструкції Ud при габаритах 1,25х2,2 м становить 1,6 Вт/м²∙К

Модель DECO PLUS монтується на глибині 77 мм. Товщина стулки та панельної скляної вставки становить 45 мм. Показник скління U = 0,6 Вт/м²∙К, а коефіцієнт теплозбереження вхідної системи Ud = 1,5 Вт/м²∙К.

Suchasni vkhidni dveri z Polʹshchi u Lʹvovi

Варто зазначити, що для моделей BASIC і PLUS доступні доповнення у вигляді петель прихованого та роликового типу, електронне вічко з функцією дзвінка та спеціальні довідники.

Виготовлення дверей із неперевершеним дизайном – це можливо!

Безсумнівно, вхідна система, підібрана під стиль та архітектуру дому, виглядає привабливо, створюючи гармонійний дует з екстер’єром. Вхідні двері в будинок представлені в різних дизайнерських рішеннях. Вони можуть бути забарвлені в обраний матовий RAL-відтінок чи виконані в еко-стилі.

Завдяки особливій колекції DEСOR або облицюванню спеціальною плівкою, що імітує деревину, алюмінієва конструкція буде виглядати привабливо та натурально. Кольори з 3D-ефектом додадуть виробу оригінальності та зроблять його більш стильним.

Декоративні вставки представлені в кількох варіантах. Скло в них може бути прозорим, сірим, коричневим, матовим, фактурним і не тільки. Виробник також пропонує доповнення у вигляді фрамуг. Їх розташовують з одного чи двох боків або навіть у верхній частині конструкції.

Як замовити елітні двері Wisniowski DECO у Львові?

Для здійснення покупки просто перейдіть на наш сайт та оберіть необхідну модель з електронного каталогу. На wisniowski-vorota-kiev.com.ua можна швидко оформити онлайн-замовлення та отримати безкоштовну консультацію й визначення вартості вподобаних вхідних дверей.

Щоб поспілкуватись зі спеціалістом просто зараз, телефонуйте за номером +38 (050) 993-70-77. Також запрошуємо вас приїхати до офіційної виставкової зали «ЗАВОД WISNIOWSKI Львів» та наживо побачити польську продукцію. Чекаємо на гостей за адресою: вул. Городоцька, 286-Б, 4 поверх, офіс 1.