П’ятниця , 29.03.2024

Суші бар, кальян, та ді-джей – де найкраще провести вечір для молоді?

Сучасна молодь нестримна, творча, їй постійно не вистачає нових вражень, але жага до їх отримання є. Де ж мають відпочивати такі молоді люди?

Нічний клуб Янг

Тільки у такому ж стильному та оригінальному закладі, як вони самі! Саме таким місцем являється нічний клуб ЯНГ, що втілює у собі концепцію власне клубу та ресторану, де можна смачно поїсти і послухати клубну музику.

Він швидко став популярним, хоча не лише молодому поколінню тут добре – люди різного віку та інтересів відвідують лаундж-бар, щоб насититися новими емоціями та скуштувати Азію на смак.

Азіатська кухня у YOUNG – перша причина для візиту у заклад

Кулінарний тренд захопив весь світ, не оминаючи Україну. Мова про таке гастрономічне явище, як азіатська кухня. Віднедавна у Тернополі теж стало можливим поїсти справжній Том Ям та качку з млинцями Харумакі, але сьогодні дещо не про це. Суші-бар – от що найбільше зацікавило гостей ресторану, адже тут подають кардинально інші роли, аніж ми звикли куштувати:

  • В’єтнамський фреш-рол з креветками та зеленню.
  • Китайський смажений рол зі свининою Хойсін.
  • Суші з пряною качкою та ананасом – топова страва в ЯНҐ.
  • Ахірю з горіховим соусом Гамадарі та Уромакі з тунцем і чорним сезамом.

Зацікавилися? Ми також! Тут панує зовсім нетривіальна азіатська кухня – ресторан знає, як здивувати своїх відвідувачів.

До речі, у меню присутні вегетаріанські позиції, такі як овочевий рол, а для тих, кому без різноманітних морепродуктів життя не таке яскраве, можна замовити страви з вугра, тунця, лосося, ікри Тобіко тощо.

До суші рекомендуємо придбати декілька коктейлів за азійськими рецептами або безалкогольний японський лимонад Рамуне.

Куди піти у Тернополі, щоб класно провести час із друзями? Відвідайте клуб YOUNG!

Молодь часто стикається з проблемою, що немає куди піти у Тернополі для вражаючого відпочинку. Все швидко набридає або сервіс стає відверто паскудним.

Лаундж-барт YOUNG

Але мережа закладів Файного Міста подбала про це – Ви просто забов’язані перевірити крутість нового клубу!

Прихильникам клубної музики сподобаються регулярні шоу-програми від кращих ді-джеїв України. З нещодавнього часу заклад запрошує навіть іноземних виконавців, тому кожен має можливість насолодитися драйвовими треками і потанцювати у світлі неону.

Кальян-бар класичний і преміум, також в асортименті є різноманітні додатки, що допоможуть якнайкраще розкрити смак якісного тютюну. Це суттєво важливе доповнення для відпочинку такого формату.

Для розкурювання кальяну є окрема зона – на затишних м’яких диванчиках Ви зможете розслабитися. Ми довго можемо розповідати про ЯНГ, але краще самому відвідати його, відчути розкішну атмосферу на собі!