Четвер , 28.03.2024

У Тернополі чоловік насильно тягнув школяра. Дитина у синцях (ФОТО)

В Тернопілі чоловік насильно тягнув школяра, а уже ввечері батьки хлопчика помітили сині відбитки від пальців на його руках. 


Винуватець щодо своєї причетності до цього випадку не відхрещується, каже має хороших адвокатів.

Про цей інцидент написала тернополянка Олена Прохира у спільноті “БАТЬКИ SOS “.

“У сина ввечері батьки побачили такі синці на руках. Каже, що його тягнув вчитель за руки, бо він не хотів йти, а заняття вже скінчилось. Дитина відстає у розвитку, погано говорить, навчається у спецшколі, займається в реабілітаційному центрі. Коли батьки поговорили з цим вчителем, то він не заперечує, що таке було.

Але ні він, ні керівник не вбачають тут нічого поганого і надзвичайного. Відповідно ніхто не вибачився. А керівник сказав, що збере нараду, де поставить питання про тимчасове відсторонення дитини від занять, хоча батьки проти.

Крім того попередив, що має гарних адвокатів. Хочеться почути думку зі сторони щодо цієї ситуації”, – написала вона у своєму дописі.

Під дописами батькам хлопчика негайно звернутись до поліції та зафіксувати сліди побоїв на руках хлопчика.

Як стало відомо, відношення до шкільних вчителій спецшколи ця скандальна ситуація не має жодного відношення, адже мужчин-вчителій у ній немає.

В дописі на сторінці цієї школи у Фейсбук зазначено:

“Аби уникнути хибного трактування інформації, повідомляємо, що за зверненням батьків учня нашої школи з приводу інциденту було надано для перегляду записи з камер відеоспостереження, встановлених у закладі, за увесь день 19.11.2018 р. Даний перегляд показав, що ЖОДЕН З ЧЛЕНІВ КОЛЕКТИВУ ТСЗОШ ТМР НЕ МАЄ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ТРАВМУВАННЯ ДИТИНИ. Прикрий випадок трапився у іншому закладі, який відвідує хлопчик.
Директор ТСЗОШ ТМР Л.М. Акменс”

Джерело: “0352”.