Четвер , 28.03.2024

У “чорну п’ятницю” п’яні водії скоїли у Тернополі три аварії (ФОТО)

У п’ятницю, 23 листопада, у Тернополі трапилося три дорожньо-транспортні пригоди за участі нетверезих водіїв.

Протягом 23 листопада інспектори патрульної поліції отримали 17 викликів про те, що сталися автопригоди з матеріальними збитками. Окрім того, 3 ДТП трапилися через нетверезих кермувальників.

Перша аварія за участі нетверезого водія трапилася на перехресті вулиць Руська –Танцорова. Водій 1983 р.н., керуючи автомобілем VOLKSWAGEN VENTO здійснив зіткнення з автомобілем GEELY MR. При спілкуванні з кермувальником VOLKSWAGEN поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проте, від проходження огляду на місці та в медичному закладі чоловік відмовився згідно з чинним законодавством.

А о 15.50 на вулиці Купчинського водій 1972 р.н. керуючи автомобілем CHEVROLET AVEO здійснив наїзд на припаркований автомобіль VOLKSWAGEN TRANSPORTER. Керманич автомобіля CHEVROLET перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій пройшов освідування в медичному закладі, де висновок лікаря підтвердив те, що він вживав алкоголь.

Ще одна аварія за участі нетверезового водія трапилася близько 22.00 на перехресті вулиць Б. Хмельницького-С. Крушельницької. Водій 1970 р.н., керуючи автомобілем CHEVROLET NUBIKA здійснив зіткнення з автомобілем HUINDAI TUCSON. Керманич CHEVROLET був у стані алкогольного сп’яніння та погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав результат у 1,96 проміле, що перевищує допустиму норму у 10 разів.

На всіх винуватців інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).