Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині передбачають дощову погоду

На Тернопільщині передбачають чергову порцію опадів із заходу. Місцями в регіоні дощитиме, інколи випадатиме мокрий сніг, – попереджає синоптик Наталка Діденко. Щодо температурних показників, то вони коливатимуться від нуля до кількох градусів тепла.

«До західних областей підсувається чергова порція опадів. У понеділок без опадів не обійдеться по всій території регіону. Щодо температури повітря, то вона суттєво не зміниться. По всій території регіону спостерігатиметься відлига з невеликими коливаннями температурних показників.

А от з дванадцятого грудня очікується прихід циклону, який принесе ускладнення температурних показників», – розповідає Наталка Діденко.

Усередині грудня ускладниться погода в усіх регіонах України, – попереджає синоптик Наталка Діденко. Через вплив активного циклону погодні умови суттєво погіршаться.

«За попередніми прогнозами 11 – 12 грудня погода ускладниться. До нас увірветься активний циклон з південного заходу. Отже, варто готуватися до опадів у вигляді мокрого снігу, дощу, а також різких перепадів температурних показників. Місцями спостерігатиметься налипання мокрого снігу, на дорогах утворюватиметься ожеледиця, можливе посилення вітру».

Суттєве похолодання на Тернопільщині передбачають з 15-го грудня.

Джерело: “ЗЗ”.