Середа , 17.04.2024

Злодії у ковші трактора вивезли з м’ясокомбінату майна на 40000 гривень (ВІДЕО)

Акумуляторні батареї вартістю понад 40 тисяч гривень викрали троє мешканців  району з  місцевого приватного підприємства.

З заявою про зникнення майна до місцевих правоохоронців звернувся власник установи, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Потерпілий розповів, що з робочого складу зникло 12 акумуляторів до електрокарів. Злодіям вдалося непомітно винести чуже майно з території підприємства. У ході оперативно – розшукових заходів працівники поліції вийшли на слід крадіїв. Ними виявилися троє працівників фірми, які вирішили  збагатитися за рахунок роботодавця.

Як розповів начальник Тернопільського відділення поліції Віктор Волощук, зловмисники спланували план крадіжки заздалегідь. Злодії сховали батареї у ківш трактора, присипали снігом та вивезли з території тернопільського м’ясокомбінату.

Крадене один зі зловмисників відвіз у село до свого знайомого на тимчасове зберігання. Злочинне тріо сподівалося через деякий час продати товар, однак заробити на протиправному не вдалося.

Поліцейські встановили та розшукали усіх трьох осіб причетних до злочину. Один з підозрюваних в минулому вже притягувався до відповідальності за крадіжку, двоє скоїли протиправне уперше. Акумулятори правоохоронці вилучили та повернули власникові.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.