П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі “копи” врятували життя хлопцю, який ледь не помер від епілепсії (ВІДЕО)

Тернопільські патрульні вчасно нагодилися і врятували життя молодому чоловіку, у якого почалися судоми. Інцидент трапився минулого тижня в одній із багатоповерхівок на вул. Київській.

Охоронці порядку вже завершували виклик, на який приїхали через повідомлення про затоплення квартири. З’ясувавши усі обставини інциденту, поліцейські вже думали їхати, як почули дивні крики та плач в одній із квартир.

— Їм відкрив хлопець та повідомив, що на кухні впав його брат та втратив свідомість. Патрульні одразу ж побігли до чоловіка. Він задихався, його зводили судоми, що свідчило про можливий епілептичний напад. Та поліцейські не розгубились і на місці почали надавати домедичну допомогу, адже часу було обмаль, — кажуть у прес-службі УПП Тернопільської області. — Інспектори притримали голову, поклали його у стабільно бокове положення та контролювали, аби чоловік не завдав собі шкоди.

На щастя, усе обійшлося. На місце приїхала БШД, яка госпіталізувала хворого у мед заклад. Рідні потерпілого подякували патрульним за врятоване життя, адже вони опинилися у потрібному місці в потрібний час.