П’ятниця , 29.03.2024

Хто купує через каталоги: розкаже Імідж Клуб

За останні декілька років жителі нашої країни стали все частіше отримувати поштою листи з каталогами від різних компаній. В цих каталогах пропонують купити товари щоденного використання.

Більшість із тих, хто стикається з такою пропозицією вперше, задаються питанням «А хто взагалі купує через каталоги?». Тому сьогодні ми вирішили запитати про це у представників компанії Імідж Клуб.

Торгівля через мережу інтернет розвивається з кожним днем все більше і більше. Шопінг стає простішим: просто взяв телефон, зайшов в інтернет і обрав потрібний товар за 5 хвилин. Але чи всі українці можуть собі дозволити такий вид покупок?

На жаль, ні. Адже навіть зараз, у 21 столітті, в нашій країні безліч людей живе без доступу в інтернет, а деякі навіть без магазинів у своєму населеному пункті. Саме для таких випадків і створені каталоги, за допомогою яких можна купувати необхідні товари, навіть не виходячи з дому.

Що можна знайти в каталогах?

Візьмемо для прикладу каталог вищезгаданого Імідж Клубу. Серед асортименту є і косметика з догляду за волоссям та тілом, і миючі засоби, і космацевтичні засоби, і безліч корисних дрібничок для дому. Всі товари доставляються поштою в будь-яку точку України, або ж кур’єром прямо до дверей будинку. Це зручно тим, хто живе далеко від великих міст, або не має змоги піти в магазин особисто.

«Ми піклуємося про своїх клієнтів, тому регулярно проводимо розіграші, головний приз яких – велика сума грошей. У такий спосіб ми також висловлюємо подяку нашим клієнтам», – кажуть в Імідж Клуб.

Часто саме можливість виграти шалені гроші спонукає людей купувати більше і більше товарів. Але в гонитві за збагаченням не варто забувати про обачність та уважність, бо в сфері розіграшів теж є аферисти. Аби не потрапити в їх тенета, спеціалісти Імідж Клубу радять:

  • Знайти сайт організатора розіграшу і дуже ретельно перечитати правила проведення акції і правила визначення переможця;
  • Дізнатися, чи було написано бодай про 1-2 переможців акції. Якщо взагалі невідомо, хто ж отримав приз, варто замислитися, чи був він взагалі;
  • Перевірити актуальність номерів телефонів та адреси, адже шахраї можуть використовувати ім’я відомої компанії і її номер, змінивши одну букву чи цифру.

Дотримуючись цих правил, ви зможете не просто безпечно шопитися, не виходячи з дому, але й бути спокійними та мати реальні шанси на перемогу. Бажаємо вам вигідних покупок!