П’ятниця , 29.03.2024

Завдяки благодійному фонду «Апостол» 86-річна пенсіонерка знову зможе побути на власному подвір’ї

Завдяки благодійному фонду «Апостол» 86-річна мешканка села Високе Монастириського району отримала змогу вперше за кілька років просто побути на власному подвір’ї, подихати свіжим повітрям і погрітися на сонечку.

Річ у тім, що Євгенія Іванівна вже кілька років прикута до ліжка. Про це повідомила громадська активістка Світлана Безділь.

«Слова щирої вдячності передає Євгенія Іванівна, якій 86 років, з села Високе Монастириського району Тернопільської області – раднику Міністра МВС Михайлу Апостолу. Пане Михайло, дякую Вам за те що відгукнулися на моє прохання та подарували новий візок для старшої жінки, яка вже навіть і не сподівалася на диво у своєму житті. Ви не повірите, але вона вперше, за декілька років, самостійно сидить на подвір’ї та радіє сонячним променям, весняному повітрю, квітам, співу птахів», – написала Світлана Безділь у Фейсбуці.

#допомога_потребуючимСлова щирої вдячності передає Євгенія Іванівна, якій 86 років,з села Високе Монастириського…

Опубліковано Світланою Безділь Середа, 22 травня 2019 р.

За словами депутата, жінка вже багато років прикута до ліжка, і для неї це не просто візок – це змога знову побачити «ті речі, які ми бачимо щодня і не цінуємо ці миті».

Світлана Безділь подякувала панові Михайлу за те, що жодного разу не відмовив у допомозі та завжди з розумінням ставиться до прохань про потреби потребуючих.

Михайло Апостол у коментарі до посту про допомогу старенькій наголосив на тому, що найбільша біда сучасного суспільства – байдужість громадян і безвідповідальність чиновників.

«Це просто жах. Стільки в селі так званих «опікунів», депутатів, різноманітних керівників, громадських активістів… і всім було пофіг. Невже за ці роки важко було просто звернутися і надати мені інформацію?», – написав голова БФ «Апостол».

Нагадаємо, що недавно після втручання Апостола дитині з ДЦП з багатодітної родини оформили групу за один день.