П’ятниця , 19.04.2024

Обікравши родича, п`яний житель Тернопільщини намагався викрасти чужий автомобіль (ФОТО)

За спробу незаконного заволодіння автотранспортом поліцейські Гусятинщини затримали 35-річного жителя села Городниця. Згодом з’ясувалося, що зловмисник ще й обікрав родича.

– Повідомлення про те, що невідома особа намагалася викрасти транспортний засіб в центрі міста Хоростків до нас надійшло від жителя села Увисла.- розповів начальник Гусятинського відділення поліції Олег Гудак. – Було встановлено, що близько дев’ятої години вечора власник залишив Жигулі і зайшов до власної крамниці. В цей час зловмисник, будучи у стані алкогольного сп’яніння,  силою намагався відчинити дверцята транспортного засобу, аби проникнути в салон. Проте з причин, що не залежали від його волі, не довів злочин до завершення.
Зловмисника поліцейські затримали. Допитати його не було можливості, адже чоловік перебував у неадекватному стані через надмірну дозу вжитих алкогольних та енергетичних напоїв. Пив він, як кажуть, теж не за свої.
До поліцейських звернувся ще один потерпілий від злочинних дій 35-річного городничанина – його дядько. Чоловік заявив, що в племінник напередодні поцупив у нього гаманець з п’ятьма тисячами гривень та мобільний телефон. За крадені гроші й влаштував собі пиятику.
Лиходія затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за вчинення крадіжки та спробу незаконного заволодіння автотранспортом. Клопотатимуть поліцейські про тримання зловмисника під вартою, адже в минулому він був судимий за розбійний напад.