Субота , 20.04.2024

На Тернопільщині кадрові перестановки у прокуратурі

Першого заступника керівника Тернопільської місцевої прокуратури  Андрія Шокала призначено керівником Теребовлянської місцевої прокуратури. Василь Лотоцький, що до цього часу цього керував Теребовлянською місцевою прокуратурою, очолюватиме Кременецьку місцеву прокуратуру.


Андрій Шокало
 – уродженець м. Збараж. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. До призначення на посаду керівника Теребовлянської місцевої прокуратури працював у державній виконавчій службі, прокуратурі м. Тернополя та прокуратурі Тернопільської області. З 2011 року Андрій Миколайович – прокурор Лановецького, Тернопільського, Зборівського району, прокурор Тернопільської місцевої прокуратури, з лютого 2017 по червень 2019 року – перший заступник керівника Тернопільської місцевої прокуратури Тернопільської області.

Василь Лотоцький працює в органах прокуратури з 2001 року. Працював помічником Тернопільського прокурора з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах та прокурора міста Тернополя. Обіймав посади прокурора відділу, старшого прокурора відділу, заступника начальника та начальника відділів апарату прокуратури області.

З квітня 2014 до грудня 2015 року Василь Лотоцький очолював прокуратуру Теребовлянського району, з грудня 2015 до червня 2019 року – Теребовлянську місцеву прокуратуру.