Четвер , 25.04.2024

У чому секрет фантастичного смаку бургерів у Пасажі Адлера 13?

Напевно, у більшості людей американська кухня першочергово асоціюється з бургерами.

Бургери у Пасаж Адлера, що від мереж і Файного міста

Достеменно невідомо, звідки починає своє коріння ця страва, але очевидно, що саме в Америці вона отримала свій розквіт і велику популярність.

Наразі поїсти бургер можна у будь-якій країні світу, але чи всюди готують так само смачно, як то має бути? У нашому місті є такий заклад, де подають справжні американські бургери!

Де можна поїсти найсмачніші бургери у Тернополі? Тільки у Пасаж Адлера 13!

Самі тернополяни кажуть, що тут дійсно дуже смачні бургери, яких більше не поїсти у жодному закладі міста. Ми вирішили особисто дізнатися, у чому ж секрет їх фантастичного смаку:

  • Кухарі використовують тільки свіже м’ясо для котлет, що не проходить заморожування! Саме тому після приготування бургер такий смачний і соковитий.
  • Це один з небагатьох, якщо не єдиний бар у Тернополі, який випікає булочки для бургерів самостійно, не купуючи напівфабрикати від постачальників. Це дуже важливо, адже тоді смак страви ідеально розкривається завдяки свіжому і пухкому хлібу.
  • Усі овочі закуповуються у місцевих фермерів, які гарантують екологічність, корисність та безпечність продуктів. Тому бургер такий хрумкий і має безліч відтінків смаку!
  • Пасаж Адлера 13 завжди готує великі порції, тому ситим залишиться кожний! А для тих, хто особливо зголоднів, є велетенський подвійний бургер! До кожної позиції подають пікантний соус та картоплю-фрі, тому одна така страва дійсно може замінити повноцінний обід чи вечерю завдяки своїй ситності.

Звичайно, секрет ідеального смаку не лише у продуктах і апетитній подачі, тут ще важливі навички та знання, якими володіють кухарі Пасажу. Тому приходьте у цей бар, замовляйте бургери і переконайтеся на власний шлунок у їх шедевральності!

ПасажАдлера 13 – місце з нацкращими бургерами

Замовити бургер від Пасаж Адлера 13 — найкраща ідея для Вашої вечері!

Однозначно рекомендуємо відвідати заклад, що розташований за адресою: вул. О. Кульчицької, 1.

Але не завжди є час на відвідини або на звичайне приготування страв удома — тут Вам стане у нагоді їх доставка додому або на офіс!

Меню Пасажу різноманітне, адже охоплює не лише американську кухню, але також іспанську та мексиканську.

Навіть бургерів представлено декілька варіантів, тому обирати є з чого: з телятиною або куркою, фіш-бургер, бургер з моцарелою та чіз-бургер зі солоною карамеллю, чорний бургер та бургер-гриль!

До цього ідеально пасуватимуть авторські алкогольні коктейлі, тому після того, як оціните послугу доставки від Пасажу, обов’язково завітайте до самого бару!