Субота , 20.04.2024

Історія тернопільського пенсіонера, який дарує радість перехожим (ВІДЕО)

Грає на музичних інструментах, співає пісні та розказує гуморески. Саме так пенсіонер із Тернополя розважає перехожих у вільний час. Він переконаний, потрібно радіти кожній миті. Історію місцевої зірки-музиканта знає наша Оксана Рогачук.

Він дарує радість сусідам, веселить перехожих та нагадує, що варто цінувати кожну прожиту мить. Знайомтесь це Павло Коваль, йому 64 роки. Пенсіонер і не здогадувався, що вже у не молодому віці стане місцевою зіркою. Його знають як гумориста, співака й музиканта.

– Купив собі 5 гармошок, 1 баян. Я так людей розвеселюю, – розповідає гуморист, музикант Павло Коваль. – Люди привикли скласти руки. Кажуть ой сумно, невесело. Бо веселість треба робити, вона сама не прийде.

Пан Павло розповідає, грати вчився сам. Знає багато пісень та може виконати будь-яку мелодію. Часто у пригоді стають збірники, де є багато цікавих творів. Зізнається, виконує пісні різних жанрів та мотивів. Також розважає людей і гуморесками, їх він знає не один десяток.

Чоловік зізнається, покращувати настрій знайомим йому подобалося ще з дитинства. Неодноразово талант пана Павла помічали, але, на жаль, через брак можливостей та коштів не зміг вивести своє хобі на професійний рівень. Хоча надії не втрачає, ще й досі хоче стати відомим і не лише у Тернополі.

Оксана Рогачук, Тарас Троян, Павло Верхолюк, Т1 Новини.