П’ятниця , 19.04.2024

Для тернопільської малечі влаштували справжнє свято “Єднання поколінь” (ФОТО)

На бульварі Симона Петлюри 12 липня лунала музика та дитячий сміх.

За сприяння кандидата у народні депутати від об’єднаних сил націоналістів у Тернополі Леоніда Бицюри, там відбулося дитяче свято для діток “Єднання поколінь”.

Із дітьми працювали аніматори, разом танцювали, проводили конкурси та різноманітні естафети. Також до мешканців вулиці долучилися вихованці Тернопільського центру розвитку для дітей з аутизмом «Золотий ключик».

За словами Леоніда Олексійовича, метою проведення свята для дітей є бажання зробити їх щасливими. Адже лише щаслива дитина у майбутньому може стати успішним дорослим, – переконаний кандидат.

У одної з мешканок вулиці пані Берюзи троє синів. На розваги прийшли цілою сім’єю.

«Ми тут неподалік живемо і щодня граємося на цій площадці. Несподівано сьогодні відбулось справжнє свято не лише для дітей, а й для батьків. Адже, коли щаслива дитина, то й щасливі батьки, – зазначає. – Дякуємо організаторам та аніматорам за їхні зусилля».

На запрошення Леоніда Бицюри, на свято завітав автор терміну «Революція Гідності»,  свободівець, народний депутат України сьомого скликання Юрій Сиротюк.  Він висловив слова підтримки своєму побратиму Леоніду Бицюрі та зазначив, що Тернопіль з кожним роком стає все красивішим:

«Я приїхав підтримати свого побратима, який балатується від Тернополя- Леоніда Бицюру. Знаю, що він може зробити Верховну раду не лише новішою, а й кращою, – додає пан Юрій. – Вибравши його, Тернопіль зробить правильний вибір. Я вірю, що він зможе зробити нашу державу успішною та розвиненою. Він є частиною тої команди, яка має бути в Парламенті».