Четвер , 28.03.2024

Поплавський: На виборах у ОТГ Аграрна партія набрала 14% – це наш реальний рейтинг

На виборах 30.06.2019 у об’єднані територіальні громади Аграрна партія Михайла Поплавського набрала 14% – це і є реальний рейтинг політсили.

Про це сам Поплавський заявив у прямому ефірі каналу «112 Україна».

«Нас влаштує третє місце на виборах у Верховну Раду. Гляньмо на останні події. У неділю обирали в об’єднані територіальні громади, голосували за членів місцевих рад у 91 громаді. Ми набрали 14%. У кого з партій сьогодні є такий рейтинг?» – зазначив Михайло Поплавський.

За його словами, соціологи маніпулюють інформацією та спотворюють реальні цифри соціологічних досліджень.

«А оці соціологи… Це не соціологи, а дизайнери. Можуть намалювати, що захочуть. Тим паче, що ці соціологічні служби не доходять до маленьких сіл, хуторів, де люди реально голосують за Аграрну партію. Реальну картину покаже тільки 21 липня, день голосування. Та нам ще потрібно ці голоси захистити. Ось цей рейтинг – 14% – це реальний рейтинг партії в сільській місцевості», – наголосив лідер Аграрної партіх.

Він також повідомив, з якими партіями він бачить можливості для об’єднання в коаліцію в наступному скликанні Верховної Ради.

«Коли ми пройдемо в парламент, то будемо в коаліції з тими партіями, які конструктивно налаштовані на підтримку українського села, українського селянина, українського фермерського руху. Ми з Олегом Вінником хочемо будувати країну та об’єднуватись з тими, хто теж цього прагне», – підсумував Михайло Поплавський.

Нагадаємо, що 2 липня відомий український співак Олег Вінник підтримав Аграрну партію та заявив, що братиме участь у всеукраїнському агітаційному турі.