Четвер , 28.03.2024

Хірургію одного дня впроваджено у Тернополі (ВІДЕО)

35-річну Наталю вже понад два роки турбують болі в ділянці шиї та хребта.

У тернополянки  сидяча та малорухлива робота. Постійні болі перетворили її життя на муку. Тамувала їх медикаментами, котрі допомагали тільки на деякий час. За допомогою звернулась у другу Тернопільську міську лікарню.

Високопрофесійні ортопеди Святослав і Вадим Кравчуки поставили жінці діагноз – остеохондроз шийного та грудного відділів хребта. Лікування тривале і не безболісне.

Та завдяки лікувальній маніпуляції самопочуття Наталі вже після першої процедури значно покращилось. Новітній метод лікування впроваджено у закладі завдяки сприянню та допомозі заступника міського голови Тернополя, кандидата у народні депутати України від об’єднаних сил націоналістів Леоніда Бицюри.

Сьогодні Леонід Олексійович на власні очі побачив, як здійснюється лікувальна маніпуляції. Із маніпуляційного крісла Наталя встала посміхаючись. Болі вщухли і майже не турбують.

Питання розвитку медичної сфери та модернізації лікувальних закладів займає особливе місце в ПРОГРАМІ ДІЙ Леоніда Бицюри.

Зокрема, створення сприятливих умов для позитивної демографії. Загальний розвиток  профілактичної медицини.  Профілактика захворювань щитоподібної  залози, цукрового діабету, орфанних  недуг тощо. Запровадження скринінгових методів для діагностики візуальних форм онкологічних захворювань.

Покращення матеріально-технічного забезпечення лікарень. Діагностика та лікування гепатитів за прикладом Грузії. Розширення програми безкоштовного забезпечення державою медикаментами хворих на орфанні хвороби, ендокринні, вроджені вади тощо. Повноцінне фінансування діючих програм із забезпечення лікування хворих на цукровий діабет, бронхіальну астму, серцево-судинні захворювання.

Проведення в повному обсязі туберкулінодіагностики. Впровадження системи визначення напруженості імунітету до основних соціально значущих хвороб: кору, скарлатини, туберкульозу тощо. Введення  якісної системи обов’язкового медичного страхування. Ліквідація корупційних  схем у сфері фармакології та активна підтримка вітчизняного фармвиробника. Заборона реклами медичних препаратів.

Впровадження культури здорового способу життя, підтримка спорту і спортсменів.  Стимулювання підняття престижу професії медика, збільшення соціальних гарантій медичних працівників.

Можливість укладення контрактної форми роботи для медиків. Індивідуальне ліцензування медиків. Вдосконалення системи муніципального замовлення на медичні послуги. Створення єдиного медичного простору на базі сучасних цифрових технологій (смартмедицина).