“Хочу заміж” – реаліті-проект, романтична програма, в якій десять неодружених дівчат боротимуться за серце головного героя.

Він заможний, красивий та неодружений. Попереду в героїв проекту зустрічі, побачення та неймовірні емоції, ніжні обійми, а також романтичні побачення. Для учасниць проекту був несподіваний сюрприз, герой мав можливість побачити їх спілкування з ведучою, але дівчата не знали про його присутність.

Реакція дівчат була неоднозначною, дехто пошкодував про сказані слова, а хтось розгадав таємницю холостяка. Герой проекту запросив кожну з учасниць на особисту зустріч в неймовірно красиве місце, де мав змогу більш детальніше дізнатись про них.

Деякі дівчата підготували для нього особливі подарунки. Одна з них впевнена, що її подарунку не зможе затьмарити жодна з дівчат. Деякі учасниці вражали героя своїми словами та вчинками, кожна намагалась максимально привабити його і залишити приємні спогади про себе. Були особливі моменти, перший дотик руки, усмішки та паузи, смакування та відверті зізнання.

Всі дівчата дуже емоційно відреагували на фінальний вихід героя, оскільки він повернувся не один. Одна з учасниць отримала запрошення на перше індивідуальне побачення, проте це було несподіваним для інших дівчат, а також інтригуючим для неї. Які емоції викликали учасниці в героя проекту, кому вдалось його вразити, а кого він здивував, дивіться у випуску реаліті проекту.

Детальніше у відео “Т1”.