Середа , 17.04.2024

На Тернопільщині добре клювала хижа риба та смакувало «Опілля» (ФОТО)

Цієї неділі, 6 жовтня чоловіки із різних областей Західної України мали вдалу риболовлю в селі  Романівка, Теребовлянського району на Тернопільщині, під час якої встигли збагатитися не тільки рибою, але й продукцією від підприємства «Опілля».

Це в області стартував Кубок Опілля Тернопільщини з лову хижої риби спінінгом з берега, під час якого змагалося одинадцять команд із Тернополя, Чорткова, Теребовлі, Заліщиків, Львова, Рівного, Заставної, Городенки, Калуша, Голіградів.

Як розповів один із учасників турніру від тернопільської команди Степан Семенів, змагання складалося із трьох турів та відбувалося у трьох зонах. А під вечір, після азартної та напруженої риболовлі судді підбили підсумки змагань.

Так, перше місце в командному заліку виборола команда з м. Калуш – «3 в 1», а двоє її учасників, Іван Носик та Сергій Журлов посіли перше та третє місця в особистому заліку. Другими стала ТОФРС – команда «3Gada», а учасник Віталій Кіцак виборов срібло в особистому заліку. Бронзовим призером Кубку Опілля стала молода команда із Тернополя «Fishing Goodies».

—  Серед сорока спортсменів, які вирішили поміряти свої сили у лові хижої риби, можна було зустріти як досвідчених рибалок, так і зовсім новачків, котрі чи не вперше вирішили спробувати свої сили в риболовному спорті. Ці змагання були досить рибними – окунь ловився добре. А хто зумів підібрати ключик до цієї маленької хитрої рибки, той потрапив у список призерів. Оскільки рибалка – менш активний вид спорту, учасники трішки змерзли.

Тільки се не завадило риболовам добре відпочити, погомоніти в компанії та отримати наснагу від запального лову. До того ж учасники поїхали додому не з порожніми руками. Від головного спонсора змагань – корпорації «Опілля» чоловіки отримали пам’ятні подарунки – набори «пиво та фірмовий келих». Слід відзначити, що від підприємства нам не вперше допомагали і в організації риболовних змагань в області. Так що турніри з лову риби на Тернопільщині важко уявити без «Опілля», — наголосив Степан Семенів.

Радів за учасників змагань, які вдало провели вихідні, і директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

—  Риболовні змагання знову зібрали на одному березі на Тернопільщині любителів цього виду спорту з різних куточків України. Наскільки добре пам’ятаю, турніри з лову риби, які щороку відбуваються в області, завжди завершуються вдало. Ні сонце, ні вітер, ні холод, ні малий кльов не зіпсують риболовлю чоловікам. Бо в таких заходах важливим насамперед є спільний азарт від лову, гарний відпочинок у веселій компанії. І знову корпорація «Опілля» не могла пропустити нагоди, щоби виділити для рибалок фірмові призи. Нехай подарунки стимулюють хлопців знову приїхати до нас на риболовлю,— підмітив директор з маркетингу.