П’ятниця , 29.03.2024

Неподалік Тернополя п’яний водій скоїв аварію (ФОТО)

16 жовтня близько 1-ї години на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на автодорозі М-12 (Стрий — Знам’янка) поблизу села Ступки.

Виявилося, що водій автомобіля Volkswagen Polo не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ, який рухався попереду. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав.

У винуватця ДТП патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд. Результат виявився позитивним — 1,64 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує допустиму норму.

Окрім того, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, яке надав для перевірки 49-річний кермувальник Volkswagen, містило ознаки підробки, оскільки документ та номер він-коду не відповідали базам Національної поліції, тому інспектори одразу ж викликали слідчо-оперативну групу.

На чоловіка патрульні склали два протоколи: за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння). Усі матеріали передадуть у суд.