Вівторок , 23.04.2024

Кому насправді дістаються призи від «Імідж Клубу»?

Заради продажу свого товару компанії готові йти на будь-що: акції, розіграші, великі знижки. Однак варто пам’ятати, що не всі комерційні пропозиції чесні.

Люди люблять економити, тому ідею розіграшу грошового призу експлуатують нечисті на руку продавці. Сьогодні поговоримо про компанію «Імідж Клуб» і про те, кому насправді дістаються її призи.

Імідж Клуб, призи

«Імідж Клуб» – це лідер каталожної торгівлі на теренах України вже близько 15 років. Клієнти довіряють компанії, адже вона торгує необхідними для життя речами. Асортимент включає в себе оздоровчі набори для імунітету, для серця, для схуднення, засоби для прибирання будинку, а також для особистої гігієни.

Клієнтам «Імідж Клубу» нудьгувати ніколи – час від часу компанія вручає їм великі грошові призи. Від можливості виграти простого українця відділяє лише замовлення товару з каталогу «Імідж Клубу». Кожен, хто робить покупки, у будь-який момент може стати багатшим. Ім’я чергового щасливчика стало відоме 30 вересня під час урочистого визначення переможців.

Цього разу зірки зійшлися на користь Щур Ганни Спиридівни, мешканки Києва. Для урочистого нагородження представники «Імідж Клубу» зустрілися з пенсіонеркою, вручили їй сертифікат і поспілкувалися з нею.

Виграш від «Імідж Клубу» став першою перемогою для Ганни Спиридівни. Раніше їй така удача не посміхалася. Незважаючи на розмови про шахрайство, пенсіонерка вірила у свою перемогу і тепер може сміливо рекомендувати «Імідж Клуб» як чесну компанію. Відео з нагородження переможців завжди можна подивитися на офіційному сайті «Імідж Клубу». Оскільки аферистів у наш час стає все більше й більше, такі чесні компанії – дійсно на вагу золота.

Тепер ви знаєте, що призи від «Імідж Клубу» дістаються звичайним українцям. Тож цілком можливо, що наступним переможцем станете саме ви!