Четвер , 18.04.2024

На польському кордоні затримали українця, який скоїв подвійне вбивство у Чехії

Польські прикордонники 19 листопада затримали 32-річного громадянина України за підозрою у скоєнні подвійного вбивства у Чехії.

затримання українця на кордоні

Жорстокий злочин трапився 17 листопада у чеському містечку Опатовіце над Лабем, яка знаходиться у районі Пардубіце, повідомляє panorama з посиланням на чеське виданння blesk.cz.

Недільного вечора у гуртожитку в Опатовіце над Лабем виявили двох чоловіків із численними ножовими пораненнями. На момент прибуття медиків потерпілі перебували у критичному стані. Їх намагалися реанімувати, але від отриманих колотих ран обидва чоловіки померли.

Поліція почала опрацювати кілька версій щодо цього злочину і незабаром вийшли на слід підозрюваного – 32-річного українця Андрія М. У понеділок чеська поліція його оголосила у розшук.

“Якщо ви бачите цього чоловіка, зверніться на 158. Не намагайтеся його затримати самостійно, чоловік може бути озброєним”, – йшлося в оголошенні чеських правоохоронців.А вже у вівторок, 19 листопада, за підозрою у подвійному вбивстві на території Чехії польські правоохоронці затримали 32-річного українця.

Чоловік їхав у автобусі сполученням Прага-Київ, повідомляє польська прикордонна служба.

Польські прикордонники побоювалися, що чоловік озброєний, але під час затримання його вдалося схопити зненацька, тому не чинив опору. Тепер його очікує екстрадиція в Чехію.