П’ятниця , 26.04.2024

На Тернопільщині майже тиждень шукають 15-річного хлопця, який зник після сільського празнику

Пошуки 15-річного жителя Золота Слобода Козівського району поки що не дали результату.

Вівся, Слобода, пошук

У середу, 27 листопада, було продовжено пошукові роботи зниклого громадянина житель села Золота Слобода Козівського району. Від Управління ДСНС України у Тернопільській області залучено 36 чоловік особового складу 5 одиниць техніки та два надувних човна.

Пошукові роботи здійснювались в чотирьох умовних зонах, інформує Терноград з посиланням на управління ДСНС України в Тернопільській області.

Силами рятувальників, повторно обстежено акваторію ставка в селі Золота Слобода, площею орієнтовно 1 га. Відділенням водолазно-рятувальних робіт обстежено орієнтовно 0,4 га прибережної акваторії ставу поблизу цукрового заводу. На жаль, пошуки результату поки що не дали та будуть продовжені.

Нагадаємо, в ніч з 21 на 22 листопада в селі Вівся Козівського району зник 15-річний житель села Золота Слобода Козівського району Віталій Грубях.

21 листопада у селі Вівся відзначають храмовий празник. Хлопець був присутній на дискотеці, яку там традиційно організували з нагоди сільського свята. Опісля цього, повертаючись вночі додому, він зник – відстань від Вівся до Золотої Слободи орієнтовно 5 км, але польовими дорогами.

Починаючи з 23 листопада до пошуків хлопця щодня залучаються десятки рятувальників. Однак наразі хлопця знайти так і не вдалося.

розшук дитини, Козівський район

Вівся, Слобода, розшук

розшук

Віталій зник в ніч з 21 на 22 листопада