Четвер , 28.03.2024

Міський голова Тернополя отримав нагороду Верховної ради України (ФОТО)

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу Почесну Грамоту Верховної Ради «За особливі заслуги перед українським народом».

Надал, Разумков, нагорода

Сергій Надал подякував керівництву парламенту за грамоту, однак відразу підкреслив, що ця нагорода – це заслуга всієї його команди, всієї громади Тернополя.

«Ця нагорода є не моя особисто, а всієї моєї професійної команди, всієї Тернопільської громади. Дякую усім тернополянам за натхнення, дякую за ініціативи та ідеї, за щоденну працю, – зазначив Сергій Надал. – Реальне самоврядування громад і європейська демократія – це потужна основа для швидких змін і модернізації нашої держави».

У своєму виступі міський голова Тернополя також висловив свої побажання депутатам Верховної Ради, щоб пришвидшити процес розвитку громад.

медаль Надала

«Закликаю народних депутатів прискорити ухвалення рішень необхідних для створення самодостатніх громад. На місцях ми робимо все що в наших силах, але містам потрібна реальна підтримки центру для великих інфраструктурних проєків, які мають загальнонаціональне значення. Сподіваюся, що Київ почує місцеве самоврядування Адже у всіх у нас одне завдання — служити людям!», – підсумував Сергій Надал.

Це реальне визнання Надала як одного з лідерів місцевого самоврядування України від представників різних політичних команд.

За матеріалами ТМР