Субота , 20.04.2024

Чотири мільйони за всіх: суд визначив розмір застави для затриманих наркоторговців

Під час масштабної спецоперації, яку проводили оперативники Тернопільської області на території трьох регіонів,  за підозрою у виготовленні і збуті наркотиків затримали дев’ять осіб.

наркотики Тернопіль

Наразі усім затриманим суд обрав запобіжні заходи, інформує Терноград з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

“У четвер, 23 січня, в Тернопільській, Хмельницькій та Київській областях правоохоронці одночасно провели сімдесят обшуків. У ході поліцейської операції затримали організатора та 8 учасників злочинного угрупування, котрі займалася виготовленням та розповсюдженням метамфетаміну”. – йдеться у повідомленні.

Усім затриманим повідомили про підозру відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України та Тернопільським міськрайонним судом обрано запобіжні заходи: сімом підозрюваним – тримання під вартою із можливістю внесення застави, суми яких від 420 тисяч гривень до 1 мільйона 51 тисячі гривень.

Загальна сума застави становить 4 мільйони 149 тисяч гривень. Ще двох учасників суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

На даний час правоохоронці встановлюють осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності наркоугрупування.

Читайте по темі:
Власник тернопільського спортклубу виявився керівником банди наркоторговців (ФОТО)