Вівторок , 23.04.2024

Поблизу Варшави у ДТП загинули двоє українців

У Польщі трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі громадян України.

аварія Польща

У вівторок, 14 січня, на трасі біля села Любіце Мазовецького воєводства у результаті аварії загинуло четверо людей – двоє громадян України і двоє громадян Польщі.

Про це повідомляє польський телеканал TVN24.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась близько 12:30 на дорозі державного значення DK17 приблизно за 50 км від Варшави. Легковий автомобіль Renault Megane, у салоні якого перебувало четверо людей,  на великій швидкості з невідомих причин в’їхав у причіп вантажівки, яка рухалася попереду.

За інформацією польських рятувальників,  водій та пасажир, що сидів спереду загинули одразу. Двоє пасажирів із заднього сидіння теж не вижили.

Аби за допомогою спеціального гідродомкрата дістати тіла загиблих із понівеченого авто рятувальникам знадобилося більше години.

Серед загиблих є двоє українців, які працювали у Польщі – брати віком 28 та 29 років. Загиблі було родом із села Велика Городниця Млинівського району Рівненської області.

За словами друзів загиблих українців, за кермом автівки перебував поляк. Він любив дуже швидку їзду та мав проблеми із серцем. Чи могло це стати причиною ДТП, наразі з’ясовує польська поліція.

Читайте також:
У Польщі поліція розшукує українця, якого ймовірно викрали (ФОТО)