П’ятниця , 29.03.2024

Шахрайська пастка: зловмисник зняв з кредитки жителя Збаражчини понад 21 тисячу гривень

Поліцейські розшукують зловмисника, який зняв з кредитки жителя Збаражчини понад 21 тисячу гривень.

У шахрайську пастку потрапив 52-річний житель Збаразького району. Після спілкування з нібито працівником банку з картки чоловіка зникла значна сума грошей. За допомогою звернувся до працівників поліції.

Як розповів потерпілий, до нього зателефонував невідомий і представився працівником банку. Співрозмовник повідомив, що з картки чоловіка намагаються зняти гроші, аби цього не допустити потрібно її заблокувати. Під час розмови зловмиснику вдалося дізнатися персональні дані кредитної картки потерпілого та зняти з неї готівку.

Співробітники поліції встановлюють особу зловмисника та звертаються до краян проявляти пильність.

Не довіряйте телефонним незнайомцям, ким би вони не представлялися. В жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані та реквізити банківських карток. Якщо до вас навіть і телефонують нібито із банку і розповідають, що картку заблоковано, або ж з неї намагаються зняти кошти, варто перевірити інформацію. Зателефонуйте за номером телефону банківської установи, який зазначений безпосередньо на вашій картці чи номерами телефонів, які є на офіційних сайтах, аби з’ясувати ситуацію.