Четвер , 28.03.2024

Історія успіху молодої бізнес-леді Надії Шликової: від безробітної до власниці рекламної агенції

Чому людина вирішує стати на шлях підприємця? Це відбувається з різних причин: одних приваблює незалежність, інших – можливість займатися улюбленою справою, а деяких – елементарна відсутність гідної роботи.

Надія Шликова

34-річна чортківчанка Надія Шликова сьогодні успішна бізнес-леді, власниця рекламної агенції “Craft”, яка працює під гаслом “Робити гроші без реклами може тільки монетний двір” (вислів Томаса Маколея). Вона займається справою, яка їй не лише подобається і вдається, а й приносить прибуток – рекламними послугами: розробкою дизайну і друком різноманітної рекламної продукції – від візиток до вивісок та банерів; оперативним ті широкоформатним друком, створенням сувенірної продукції.

Старт у підприємництві їй допомогли зробити фахівці Чорківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Мама двох діток, один з яких віком до 6 років, за освітою магістр з банківської справи, залишившись без роботи, минулоріч звернулася за допомогою у працевлаштуванні до райфілії ОЦЗ.

Кар’єрна радниця райфілії, поспілкувавшись із Надією, зрозуміла, що ця активна, цілеспрямована жінка з «вогником» в очах має мрію працювати самостійно, а ще – знання та уміння у рекламній сфері, отож і спрямувала її на семінар з основ бізнесу та тестування на виявлення схильності до підприємницької діяльності. Відтак Надія Шликова остаточно впевнилася, що власна справа – це її шлях до успіху.

А далі чортківчанка почала робити конкретні кроки до здійснення мрії – за направленням служби зайнятості пройшла стажування за напрямом “Провадження підприємницької діяльності”, склала бізнес-план на тему «Рекламна діяльність» та успішно його захистила, отримала від служби зайнятості одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності…

«Відтоді життя закрутилося зовсім по-іншому, – каже Надія Шликова. – Вважаю, що для успіху в бізнесі необхідно мати чітку мету та проявляти наполегливість в її досягненні, бути відповідальною, професійною людиною, любити свою справу, бути уважною до своїх клієнтів. Так дію сама і раджу іншим».

Читайте також:
Роботу у Тернополі: 10 вакансій із найменшою зарплатою