П’ятниця , 19.04.2024

У «Контінентал Фармерз Груп» вживають максимальних заходів для запобігання поширенню вірусу COVID-19

Із запровадженням карантинного режиму у Компанії «Контінентал Фармерз Груп» вжили максимальних заходів для запобігання можливому поширенню коронавірусу COVID-19, що спричинив надзвичайну ситуацію у світі та Україні.

Турбота залишається однією з пріоритетних цінностей «Контінентал», тому в умовах, які склалися через небезпеку поширення вірусу, збереження здоров’я працівників та їх родин є невід’ємною складовою трудових відносин.

Станом на сьогодні увесь персонал «Контінентал» при виконанні своїх службових обов’язків повністю забезпечений дезінфікуючими розчинами та антисептичними засобами, засобами індивідуального захисту (масками), а також постійно інформується про рекомендації МОЗ щодо безпечної поведінки під час епідемії. На виробничих об’єктах та базах «Контінентал» запроваджені посилені норми безпеки для того, щоб вберегти здоров’я співробітників.

Підрозділи оснащені необхідною кількістю распіраторів, безконтактних та електричних термометрів, за допомогою яких здійснюються заміри температури співробітників. Закуплено ранцеві обприскувачі, що застосовуються для регулярної дезінфекції автотранспорту, с/г техніки та місць скупчення персоналу.

В їдальнях «Контінентал Фармерз Груп» на час карантину використовують тільки одноразовий посуд, кухарі працюють з дотриманням усіх вимог безпеки, столи та стільці розташували на відстані більше 1м згідно вказівок МОЗ, а час перебування співробітників для харчування обмежили до 15 хв. Вологе прибирання приміщень з дезінфікуючими засобами здійснюється тричі на день з паралельним провітрюванням. Харчування працівників доповнене вітаміновмісними продуктами (цитрусові, імбир, інші фрукти), а також закуплено вітамінні комплекси в пігулках для посилення імунітету.

Транспортування персоналу до та з роботи здійснюється тільки транспортом Компанії, що обробляється належним чином. А проживання працівників у гуртожитках організовано максимум по 2 людей на кімнату, здійснюється посилене вологе прибирання з дезінфікуючими засобами та провітрювання, усю наявну постільну білизну та інший текстиль оброблено за допомогою високих температур, а також закуплено нові комплекти.

Керівництво «Контінентал Фармерз Груп» запевняє, що і надалі вживатиме всіх необхідних заходів задля безпеки здоров’я своїх працівників. Генеральний директор Компанії Георг фон Нолкен так прокоментував ситуацію: «Ми знаходимось на початку виробничого сезону, і як для будь-якого сільгоспвиробника, для нас це – надзвичайно важливий період. Але наш персонал – це наша найбільша цінність, і ми, як відповідальний роботодавець, робимо все можливе для того, аби уникнути навіть найменших ризиків для здоров’я кожного із наших співробітників. Ми закликаємо всіх не піддаватися паніці, дотримуватися рекомендацій ВООЗ та МОЗ, постійно інформуємо працівників про поточний стан справ і забезпечуємо всіма необхідними засобами захисту».

Події, які змушене переживати суспільство сьогодні – це випробування, але пройти його має кожен достойно. Увага та відповідальність роботодавців, злагоджена робота та порозуміння дозволять побороти небезпеку і паніку, переконані в Компанії.