Четвер , 25.04.2024

Порізи на шиї схожі на ножові: у Чорткові батьки важко травмували дитину

Із двома, можливо, ножовими порізами до Чортківської районної лікарні потрапив восьмирічний хлопчик.

Саме таке повідомлення третього березня на лінію «102» Чортківського відділу поліції надійшло від лікаря приймального відділення.

На місце події, що сталася в Чорткові, виїжджали правоохоронці.

За інформацією поліцейських, у дитини виявили два порізи на шиї та підборідді. Хлопчику наклали шви. На щастя, вени та артерії не пошкоджені.

Поліція встановлює причини травмування дитини, адже порізи схожі на ножові. На часі правоохоронці опитують сусідів та батьків травмованої дитини. Відомо, що в їхній сім’ї, окрім потерпілого, є ще двоє дітей.

За попередніми свідченнями, батьки хлопчика два-три дні поспіль прикладалися, «не просихаючи», до оковитої. Невідомо чим, хлопчина, мабуть, роздратував горе-батьків… У наслідок – не з легких травмування дитини. Кажуть, якби сусіди на кілька хвилин спізнилися з порятунком, то дитина стекла би кров’ю.

Даний факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань, підозрювані затримані в порядку ст. 208 КПК України. (Уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі).

Джерело: “Чортків.Сіті”.