Субота , 20.04.2024

Як швидко і вигідно купити авто зі США у Львові

Вторинний ринок легкових автомобілів в Україні розвивається стрімкими темпами.

Впродовж останніх кількох років увага наших співвітчизників прикута не тільки до авто із Європи, але й до американських транспортних засобів.

Сьогодні купити авто зі США у Львові – це уже не розкіш, а реалія, доступна автолюбителям, адже окрім хорошої якості тут присутня іще й суттєва економія.

Купівля потриманого автомобіля зі США має ряд переваг. І ось лише кілька з них:

1. У США дуже високі ціни на запчастини та послуги з ремонту. Відтак, після страхових випадків вартість автомобілів дуже низька.

2. Є можливість перевірити усю страхову історію транспортного засобу від салону до аукціону.

3. У США за корекцію одометра передбачена кримінальна відповідальність. Тому американські автомобілі продаються з реальним пробігом.

4. “Свіжі” автомобілі останніх років можна купити за дуже низькими цінами.

5. Краща якість пального – у США суворий контроль над цим.

6. Більш багаті комплектації, ніж у європейських авто.

7. Клімат контроль і коробка автомат присутні навіть у базових комплектаціях.

8. Висока якість виробництва авто, які ідуть на ринок США.

9. Навіть при замовленні “під ключ”, враховуючи усі платежі, автомобіль зі США виходить на 20% дешевший, від аналогічних пропозицій на ринку України.

Щоправда, процес купівлі авто зі США доволі трудомісткий – пошук, купівля, транспортування, розмитнення тощо. Відтак, при самостійній купівлі є певні ризики та й зрештою це затратно у часі.

Безпечніше і зручніше це здійснити за допомогою дилерських компаній, які надають послуги купівлі авто зі США.

Менеджери hollywood-motors.com.ua/ нададуть Вам вичерпну інформацію про перелік послуг та найактуальніші і найвигідніші пропозиції щодо купівлі автомобіля зі США.

Звернутися можна у робочий час за номерами телефонів +38(073) 911-77-00 або +38(096) 911-77-00.

Hollywood-motors надає широкий спектр послуг. Тут завжди Вам допоможуть знайти авто за заданими параметрами, придбати його до доставити в Україну – доставку здійснюють в Одеський порт. Або ж ви можете замовити авто зі США “під ключ” – уже розмитнений транспортний засіб Вам доставлять просто додому. При цьому в режимі онлайн Ви матимете можливість відстежувати переміщення автомобіля від моменту купівлі у США і аж до отримання його.

Як уже зазначалося, при замовленні “під ключ”, враховуючи усі платежі, клієнт отримає не менше 20% економії, ніж при купівлі аналогічного транспортного засобу в Україні.