П’ятниця , 29.03.2024

Голова Тернопільської ОДА призначив собі двох нових заступників

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш 27 квітня провів нараду з новопризначеними своїми заступниками  — Віктором Устенком та Олегом Валовим.

Як зазначає прес-служба ОДА, під час наради Володимир Труш наголосив, що “зараз Тернопільщині потрібні справжні професіонали з перспективним мисленням, новим підходом до роботи та вмінням адаптуватися до викликів сьогодення”.

Заступники призначені згідно розпорядження очільника області за попереднім погодженням Офісу Президента та Кабінету Міністрів України. На даний час вирішується розподіл обов’язків та напрямки роботи новопризначених заступників.

Слід зауважити, що шукати справжніх професіоналів очільнику Тернопільської ОДА довелося аж у Чернігівській області та у команді “порошенківців”.

Віктор Устенко приїхав керувати на Тернопільщину із міста Ічня Чернігівської області. До цього працював політичним консультантом, навчав своїх клієнтів як виграти вибори по мажоритарці і при цьому не потратити усі гроші. Відповідні відеоуроки можна вільно знайти на Ютубі.

А Олег Валов раніше уже працював на посаді голови ОДА, коли областю керував порошенківець Степан Барна.

Читайте також:
Зеленський призначив Володимира Труша головою Тернопільської ОДА