На “Новому каналі” вийшов в ефір 12-тий випуск популярного телешоу “Хто проти блондинок”. Однією з учасниць проєкт стала тернопільська стилістка Ольга Вінницька.

“Цей проект показав, що вміння жартувати і бути собою – дуже круті якості. Якби я брала участь ще раз, зовсім по-іншому б сприймала це шоу і більше б жартувала. До речі, саме цей проект допоміг зрозуміти, які в мене довгі ноги! Ніколи раніше цього не помічала”, –  поділилася вона враженнями.

Як інформують “Тернополяни“, знімали програму ще наприкінці жовтня, однак на екранах телевізорів випуск з’явився на минулому тижні. В ефірі телешоу Ольга Вінницька розповіла, як вийшла на Говерлу на підборах: “Тоді ми поїхали на вікенд в Карпати і я не знала про план друзів підкоряти гори. Але хто залишився б сидіти в будиночку сам і ще й готувати на 12 голодних людей самостійно? От і я за компанію вирішила йти і вибирала між в’єтнамки та босоніжками. І звісно, як справжня блондинка-авантюристка вибрала другий варіант. Ну бо ж красиво”, – поділилась тернополянка.