Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині за добу дві смерті від коронавірусу – померли священник і хорист

За минулу добу на Тернопільщині померли іще двоє людей від коронавірусу. Обидва летальні випадки зафіксовані у Шумському районі.

Померли 55-річний священнослужитель УПЦ МП із села Потуторів Шумського району та 66-річний чоловік із Шумська.

За інформацією від місцевих мешканців, шумчанин,  який вчора помер, співав у церковному хорі ПЦУ, захоплювався фотографією і активно висвітлював місцеві події у соціальних мережах.

Раніше про дві вчорашні смерті від коронавірусу на Шумщині повідомляли  користувачі у соціальних мережах, втім зараз уже є офіційне підтвердження цієї інформації.

“За останню добу у нашому районі від ускладнень, спричинених коронавірусом, померло дві особи. Обидва випадки підтверджено лабораторно. У священнослужителя з Потуторова аналіз на дослідження брали при житті, а ось у шумчанина, якого госпіталізовано вчора у лікарню, після смерті”. – йдеться у повідомленні Шумської районної державної адміністрації.

Нагадаємо, станом на ранок 28 квітня у Тернопільській області зафіксовано 664 випадки COVID-19, 12 – летальних, 74 людей одужали. За минулу добу в області зафіксовано два летальних випадки і 52 нових випадки захворювання.

Читайте також:
Коронавірус в Україні: за добу 19 померлих і 400 нових випадків захворювання